Over ons

Wat leuk dat jij een kijkje neemt op ons website. Dat betekent ongetwijfeld dat jij meer informatie wilt over stockcar F2 racing. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. Ik (Ramon) ben deze website gestart samen met mijn stockcar-team. Door het jaar heen reizen wij het hele land door om deel te nemen aan verschillende wedstrijden. Ik ben zelf de coureur en mijn team zorgt dat alles omtrent de auto goed geregeld is.

De voornaamste reden dat wij deze website gestart zijn, is om wat meer bekendheid te geven aan de stockcar F2 racing. Het is ons doel namelijk om binnen een paar jaar mee te draaien op dit niveau. Helaas is het bij veel mensen in Nederland nog onbekend. Binnen ons team leeft het echter enorm. Er gaat geen dag  voorbij of wij zijn wel met stockcar racing bezig. In de avonduren sleutelen aan de auto om te zorgen dat deze in het weekend gereed is en vervolgens naar de verschillende locaties afreizen.

Op deze site vind je verschillende artikelen met betrekking tot stockcar F2 racing. Zelf heb ik een bijdrage geleverd, maar ook de andere leden uit mijn team hebben stukken geschreven. We gaan op deze site onder meer in op de geschiedenis, de bekendste stockcar-coureurs uit Nederland en we behandelen een aantal leuke feiten. Ook lees je hier het een en ander omtrent de regelgeving en de motor van een stockcar.

Wat wij willen bereiken met deze site? Dat jij en andere websitebezoekers meer interesse krijgen in stockcar F2 racing. Samen kunnen we dit nog populairder maken dan het nu al is. Ben jij om? Dan zie je ons vast en zeker een keer bij één van de vele stockcar races waar wij jaar in jaar uit aan deelnemen.